Monday, June 13, 2011

.kemon fighting.

arini je dah masuk second week aku intern kat KL ni. dulu cadangnye ari-ari nak masak. so nanti boleh jimat. duit simpan banyak2. dapat beli macam2. wohoo. shopping sakan! tapi. huhu. penat weyh. sumpah penat gila. rasa nak tercabut satu badan ni ha. lagi pulak bila hari2 balik malam. lagi lah seksa kemain. haih. tapi nak buat macam mana. hidup kena diteruskan kan. ni baru sekejap. maybe belum biasa lagi dengan rutin macam ni. kalau kat utp tu, kelas pon ade byk break. tp kadang tu baru 4 jam straight dah komplen mengomel macam2. ni tyme keje, ha, ambik kau dapat break pon sejam jek. pastu selagi keje tak siap jangan harap lah nak melangkah keluar dari ofis.

kalau tyme belajar, dapat projek pun 2-3 ari sebelum anta baru kelam kabut nak buat. xpon esok kena anta arini baru start. tyme intern ni, ari2 sv dah ready je nak tgk apa progress. haha. memang takleh ngelat ah kiranya. tapi, ikot company jugak la. ada gak member2 aku yg goyang kaki je. ade yg dapat keje lagi teruk. 

harap semua tabah dan kuat semangat lah hadapi semua dugaan dan cabaran yg dihadapi masa tengah intern ni. belaja lah sebanyak mungkin. kalau goyang kaki je pun payah jugak kan sebab tak dapat lah nak asah skill memasing.

tapiiiiii, bila badan penat dah rasa emo je. huhu. rindu2 pulak tu. korang jangan la ignore aku, nanges kang!
http://www.emocutez.com
sobs

.emofag.


korang macam ni ke? wakaka.